Streekgerechten - Overzicht dessert
Naam
Gebruikte producten
Info
Sabayon van Hommelbier
- POPERINGS HOMMELBIER
Diksmuids amandelgebak
Kerrepap
Poperingse Mazarinetaart
Veurnse kletskoppen vergezeld van een roomijstruffel en hommelbier sabayon
- KLETSKOPPEN
Flanpudding met peperkoek
Aardbeien met een sorbet van Poperings Hommelbier en frambozencoulis
Krudpalullen
Diksmuidse amandeltaart
Normandische flensjes met Kapittel Abt
Koningstaart met amandelbrood van Jules Destrooper
Ypersche pannenkoek
Zoet dessertje van natuurboterwafel met vanille-ijs, veenbessenconfituur en chocoladesaus
- NATUURBOTERWAFELS
Sabayon van Bier versie 't Hommelhof
- POPERINGS HOMMELBIER
Witte chocolademousse met amandelbrood en vijgen
- AMANDELBROOD
Amandelbrood in pure chocolade met witte ganache en Belgische frambozen
Gevulde peren met Echte Loo
- ECHTE LOO
Gegrilde Jules Destrooper Natuurboterwafeltjes met aardbeien en marshmallows
- NATUURBOTERWAFELS
Natuurboterwafel met vanille-ijs, veenbessenconfituur en chocoladesaus
- NATUURBOTERWAFELS
Crumble van seizoensvruchten met Jules Destrooper Natuurboterwafels
- NATUURBOTERWAFELS
Citroentaart met Parijse wafels en rode vruchten
Ronde virtuoso op een bedje van citroencrème, afgewerkt met granaatappeltjes
- KANEELKOEKJES IN CHOCOLADE
Tiramisu met Parijse Wafel
Boterwafels met Rodenbachkaas
- BRUGGE RODENBACH
Pannenkoeken met speculoospasta en boterspeculoos
- SPECULOOSPASTA
Verse geitenkaas met passievrucht en gedroogde abrikoos
- VERSE GEITENKAAS
Verse geitenkaas met gedroogde vruchten en honing
- VERSE GEITENKAAS
Chocoladeschuim met St Bernardus Abt
- ST.- BERNARDUS ABT 12
kaas-havermout-pannenkoekjes
- ENAME
Spletlukken uit Lo
- SPLETLUKKEN
soesjes met kaasboter
- ECHTE LOO
- MOSTAARD WOSTYN
Kaassouffle watou special
- WATOU SPECIAL
Oud vlaamse peperkoek
Normandische flensjes met kappitel abt
- KAPITTEL TRIPEL ABT
Koude tomatenthee met filet d'anvers-garnaal cannelloni's
- FILET D'ANVERS
Biodynamische besjes met sabayon van Petrus Aged Red, ijs van platte kaas
- PETRUS AGED RED
Meringue van Petrus Tripel met gevogeltelevercrème
- PETRUS TRIPEL
Passendale pannenkoek met verse rozemarijn
- PASSENDALE CLASSIC
Roomijs van Poperingsche Kruydecoecke met bladerdeegstrikjes van Poppies
- POPERINGSCHE KRUYDEKOECKE
Granité van frambozen, bosbessen, granaatappels en oude kriek, speculoosijs, chocolade en mascarpone
- KRIEKENBIER
Pannenkoekentaart
Pannenkoekentiramisu met frambozen en mascarpone
- BEAUVOORDSE PANNENKOEKEN